donderdag 24 januari 2013

Blog bijwerken en excuses!

Ik was een beetje aan het kijken en doen, ik weet het is moeilijk om 2 blog's bij te houden,
maar dat wil niet zeggen dat ik hier helemaal niks meer kan doen! Natuurlijk mag het weer wat vaker,
Ik zat nou net op mijn pagina te kijken en zat te denken, eigenlijk ziet ie er totaal niet orgineel uit,
het is maar een beetje zo van this dat ik snel wat nodig had als achtergrond en header maar eigenlijk kan dit veel beter. Ik heb het ook nogal druk dus veel tijd heb ik hier niet voor.. maar ik zal in mijn overige tijd (als ik vrij ben van mn werk ofzo.) eens gaan verdiepen in het uiterlijk van mijn blog.... want zo is het ook maar een saaie boel haha! Dus dat is ff een belofte die ik jullie maak,
Ik ga jullie vandaag geen tips meegeven enzo want dat is kostbare tijd (ik zit namenlijk nu op stage haha) dus dat mag ook helemaal niet wat ik nu doe.

Ik ga proberen om iedere week iets voor jullie te doen, in iedere geval
punt 1, mijn fotocamera opladen
punt 2, mijn makeup tablet (met 120 verschillende kleuren van MAC) eens schoonmaken voor gebruik.

Ik gebruik redelijk vaak oogschaduw enzo maar van andere merken zoals: Chanell, gosh, NYC en noem het maar op.... dus ik beloof jullie bij deze dat er elke week een bericht komt met wat tipjes erbij.

Ik kan nog niet beloven dat ik deze week al tipjes ga geven want het is al donderdag en moet tot zaterdab 6 uur werken en heb nog 2 verjaardagen. maar ik ga in iedere geval heel hard mijn best doen. Lukt dit niet (wat ik zwaar hard denk) dan ga ik evt. wat tips van het internet af toveren dan hebben jullie er toch nog wat aan. Als dat mijn beginnetje al is zou ik van de week aan mijn looks van mijn blog kunnen werken aangezien ik maandag en dinsdag vanaf 17:00 uur klaar ben met werken en niet meer door hoef naar mijn ander werk of andere dingen.

Kissies!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten